Vincent de Lusenet | Vocal coaching
Vincent de Lusenet is zanger, acteur en trainer.
vocal coaching, vocal, zangles, coaching, muziek, zang, workshops, vocal center, vocaal, muzikaal, proefles
16082
page,page-id-16082,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vocal coaching

OP ZOEK NAAR EEN VOCAL COACH DIE JOU DAADWERKELIJK VERDER KAN HELPEN?!

Vincent is Vocal Coach bij Vocal Center (Locatie’s Amsterdam en Utrecht)
www.vocalcenter.nl/zangcoaches/vincent-de-lusenet/

 

Op zoek naar een vocal coach die jou naast het aanleren van techniek, en het werken aan jouw performance door  aandacht te besteden aan interpretatie, ook daadwerkelijk verder helpt en je leert om jezelf als merk te gaan zien?

 

Want zeg nou zelf, tegenwoordig kan je nog zoveel talent hebben. Wanneer je jezelf niet juist profileert, niet authentiek en niet uniek neerzet als vocalist, zal je nooit die volle zalen hebben of die liefhebbers krijgen waar je van droomt.
Want dat is toch uiteindelijk JOUW doel; dat zoveel mensen jouw muziek en daarmee jouw boodschap meekrijgen?

Plan dan nu een proefles!
Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven om bij én met Vincent aan de slag te gaan?  

 

Of stuur een mail naar: vincent@vocalcenter.nl
HOEVEEL NOTEN HEB JIJ OP JE ZANG?

 

Vincent geeft zijn lessen aan de hand van het door hem zelf ontwikkelde PIT-programma, waarbij we allereerst werken aan je profilering en pas als laatste stap werken aan je techniek. Het is namelijk veel belangrijker om te weten wat je zingt, en waarom je het zingt. Wat is de boodschap die jij wilt uitdragen?

Het PIT-programma gaat uit van 3 pijlers:

 • Profilering
 • Interpretatie
 • Techniek

 

 • Profileren
  Naast vocal coach is Vincent ook trainer en ontwikkelt en verzorgt hij zeer regelmatig trainingen en workshops op het gebied van personal branding. Als vocalist is het noodzakelijk om na te denken over een goede profilering. Sterker nog, je moet dit belang voorop zetten, wil je succesvol zijn als vocalist, anno 2017. Belangrijk is om een profilering te kiezen die past bij jouw persoonlijkheid en aansluit bij jouw ambities. Naast het ontwikkelen van een juist strategisch plan wordt er ook aandacht besteedt aan online profilering (op bijv. social media)
  NB. Ook in de vorm van auditie-training.

 

 • Interpretatie
  Vincent is opgeleid als zanger en acteur en heeft al tijdens zijn opleiding ervaren dat interpretatie en zingen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vincent geeft al jaren masterclasses en workshop op het gebied van liedinterpretatie en past zijn kennis en vaardigheden ook standaard toe in zijn vocal coachingslessen.

 

 • Techniek
  Vincent geeft les aan de hand van EVTS (Estill Voice Training System). We werken concreet aan techieken; aan stemvergroting, ademhaling, stemkwaliteiten, stem-ingredienten, etc.Op dit moment is Vincent in opleiding bij Vocal Center om volgens de Vocal Essence Singing Method te mogen gaan lesgeven en coachen. Vanaf eind mei mag hij zich officieel aansluiten bij Vocal Center.
  Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Vincent is op zoek naar testpersonen in het kader van zijn vocal essence opleiding. Neem dan graag contact met me op: vincent@vincentdelusenet.nl.

 

Bij Vincent werk je dus niet alleen aan techniek en interpretatie, maar tevens wordt je gecoached in jouw persoonlijke profilering, zodat je daadwerkelijk kan doen wat je het liefste wilt: ZOVEEL MOGELIJK ZINGEN!!!
Om je aan te melden of voor meer informatie:  vincent@vincentdelusenet.nl

IMG_4652

OP ZOEK NAAR TESTPERSONEN!

 

Op dit moment is Vincent in opleiding bij Vocal Center om volgens de Vocal Essence Singing Method te mogen gaan lesgeven en coachen. Vanaf eind mei mag hij zich officieel Vocal Coach bij Vocal Center noemen. 

 


Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? Vincent is op zoek naar testpersonen in het kader van zijn Vocal Essence Singing Method opleiding.

Neem dan graag contact met me op: vincent@vincentdelusenet.nl