Vincent de Lusenet | Trainingen & Workshops
Vincent de Lusenet is zanger, acteur en trainer.
acteur, musical, bekend, zanger, nederland, joop van den ende, musicals, trainer, training, creative, dreamcatchers, ondernemer, amsterdam, hugo, loomeyer, hugo loomeyer, honk!, frank sanders, academie, academy, stage entertainment, fame, goodman king, footloose, full monty, younique, span, crank
15762
page-template-default,page,page-id-15762,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Trainingen & Workshops

 • Young Talent Program – Van droom naar doel
  Straal uit waar je voor staat! Daar draait deze training om. Echter, soms is het nog niet zo helder waar je dan precies voor staat. En hoe zorg je dan vervolgens dat je dit op een effectieve, maar nog belangrijker, authentieke manier uitdraagt?
  Deze training, speciaal bedoeld voor Young Professionals, geeft hier antwoord op en geeft tevens inzichten en technieken zodat jij verder kan, verder in de hedendaagse wereld waarin personal branding essentieel is geworden.
  Je gaat van start met het formuleren van een duidelijke persoonlijke strategie. Allereerst brengen we jouw ambities, drijfveren, sterktes, zwaktes en uitdagingen in kaart en bereiden we op grond daarvan jouw persoonlijke profilering voor. Deze maken we vervolgens werkbaar en tastbaar door te werken aan stem, fysiek, energie, dynamiek, uitstraling, expressiviteit, overtuigingskracht, impact en creativiteit. Alles om JOU zo effectief en authentiek mogelijk neer te zetten. We eindigen met het opnemen van jouw professionele personal pitch die je kan gaan opnemen in je persoonlijke branding-strategie.

 

 • Storytelling & Pitch-training
  We gaan uitgebreid in op het fenomeen Storytelling. Wat zijn de do’s & don’ts en hoe pas je Storytelling effectief toe? Wanneer bedrijfs -en persoonlijke waarden transparant en authentiek  zullen worden verwoord en deze vervolgens op unieke en persoonlijke wijze worden uitgedragen, zal de bereidheid tot samenwerking veel groter zijn.  We werken we uiteindelijk toe naar jouw unieke pitch.

 

 

 • Spreken met impact (communiceren kan je leren)
  In deze workshop zal je achter je eigen voorkeur in communicatiestijl komen, en hoe deze stijl er voor de rest van de wereld uitziet en klinkt. Je leert om de andere communicatie-stijlen te identificeren. Tevens leer je hoe je je eigen stijl kan aanpassen aan de ander om zo een betere en efficiëntere communicatie te genereren, zonder daarin je persoonlijkheid, je waarden en je karakter verliezen. Ook leer je hoe je je energie effectiever kan reguleren en controleren. Afsluitend zal je de toegevoegde waarde en kracht van authentiek communiceren ervaren door  echt connectie te maken.

 

 

 • Alter Ego 

  Wanneer we ons onzeker voelen, ongemak ervaren of het gevoel hebben controle te verliezen over een specifieke situatie, hebben we de neiging om in een negatieve modus te stappen die allesbehalve authentiek is en generlei op onze waarden is gebaseerd. Door bewust te worden van ons gedrag in die modus, oftewel het ‘Alter ego’ kunnen. we ons gedrag gaan beïnvloeden, bijstellen.  We gaan samen op zoek naar jouw Alter ego; Hoe klinkt dee? Hoe ziet deze eruit? En welke energie draagt deze modus bij zich? Vervolgens aan jou de keuze of je deze modus bewust wilt inzetten, of juist niet. Door het actieve en energieke karakter van deze workshop zal je vooral uit het hoofd zijn en op basis van je eigen waarden kunnen gaan kiezen. Je leert om te gaan met je Alter ego en daar iets waardevols tegenover te zetten, in de weg naar effectievere communicatie vanuit authenticiteit.

 

 • Solliciteren is een vak!
  In deze workshops leren we de deelnemers een accuraat sollicitatiegesprek te voeren die voor 100% aansluit bij hun initiële verwachting door een duidelijke koers in persoonlijke profilering (wie ben je, waar sta je voor, waar wil je naartoe?), We werken aan de hand van diverse pitch-methodieken waarin je leert om in een zeer korte tijd jezelf direct krachtig én inhoudelijk neer te zetten. We zorgen ervoor dat je meer eigenheid en creativiteit inzet door gebruik van stem, fysiek en energie. Aan de hand van cases gaan de deelnemers zelf concreet aan het werk.Verder krijg je do’s en don’ts, leer je om meer focus te krijgen en zal je vol zelfvertrouwen je volgens sollicitatie tegemoet treden.

 

 

 • Individuele Speech-coaching
  Het is mogelijk om één-op-één-coaching te ontvangen bij Vincent, voor een losse speech of voor een langduriger traject.  We werken aan het vergoten van het zelfvertrouwen, het ontwikkelen van stembewustwording en andere technieken gericht op o.a.  spreken met impact vanuit stemvergroting, volume aanpassen zonder energie en focusverlies, tekstinterpretatie, dynamiek.
  Daarnaast werken we aan content creation voor jouw specifieke speech, presentatie, sales pitch, etc.
  Ook benieuwd wat Speech-Caching voor jóu kan betekenen? Neem dan contact op voor een op maat advies.

 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven klik door of mail naar: vincent@vincentdelusenet.nl

 • STEM-training: Verbale communicatie
  Een training die niet alleen ingaat op het technisch gebruiken van je stem, maar ook op hoe je je stem kan gaan zien als middel. Er wordt antwoord gegeven op de vraag hoe je  succesvol je stem zakelijk en persoonlijk in kan zetten. Gericht op spreken met impact vanuit stemvergroting, volume aanpassen zonder energie en focusverlies, tekstinterpretatie, dynamiek, etc.
  (ook één-op-één-coaching mogelijk).

 

 

 • FYSIEK- training: Non-verbale communicatie
  Meer dan 65% van communicatie is non-verbaal. Cruciaal dus! In deze training ligt de focus dan ook op het non-verbale gedeelte van onze communicatie, het genereren van lichaamsbewustzijn en energie. Wat denk je dat je uitstraalt, wat wil je uitstralen en wat wil je dat jouw gesprekspartner of klant overneemt? Door je fysiek en energie bewuster in te zetten, en duidelijk in te tunen op de communicatiestijl van de ander, ben je in staat om jouw zakelijke en/of persoonlijke boodschap effectiever en accurater over te brengen en zal je je doelen makkelijker behalen.

 

 

 • Presentatietechnieken
  In deze workshop, leer je om met gemak een ingewikkelde presentatie te geven. Hoe je jouw boodschap zo transparant en helder en zo relaxed en geloofwaardig mogelijk en vol met energie en zelfvertrouwen, kan brengen.
  Je zult ontdekken hoe je jouw eigen authenticiteit en persoonlijkheid in de meest creatieve manier lam gebruiken, en hoe je de aandacht van het publiek kan vasthouden door effectief gebruik van stem, fysiek, energie en dynamiek. Je zult leren hoe je humor en emotie op een gebalanceerde manier in je presentatie kan verwerken. Verder zullen we werken aan een aantal technieken om meer interactie met je publiek te ontwikkelen zonde verlies van zelfvertrouwen.

 

 

 • Feedback geven & ontvangen
  In deze workshop leer je om feedback te geven en te ontvangen op een manier waarbij zowel gever als ontvanger positief, licht, vriendelijk en vol van energie blijven. Na deze workshop zal je beter om kunnen gaan met het ontvangen van feedback, zowel positieve als negatieve. Dit bereiken we allereerst door met je te werken aan jouw zelfbeeld, vervolgens geven we je inzicht in jouw eigen acties en hoe je daar zelf tegenaan kijkt. Door zelf te evalueren en bij te stellen nemen we verantwoordelijkheid voor ons eigen gedrag waardoor er meer begrip wordt gekweekt voor situaties waarin je kritiek te verduren hebt.
  Verder leren je jouw waarden op de juiste manier te formuleren en te uiten, waardoor je feedback beter aan zal komen bij de ontvanger.  Het resultaat is dat jouw ontvanger je boodschap beter zal begrijpen, zich meer erkend voelt waardoor hij een grotere bereidheid heeft om mee te werken en open is om in zichzelf te willen investeren.

 

 • Leren improviseren
  In deze workshop krijg je improvisatietechnieken aangereikt, afgestemd op het gebruik van de elementen vuur, water, aarde en lucht. De elementen worden ingezet in een bewust gekozen koers. De ene situatie verlangt een meer vurige communicatiestijl terwijl een andere situatie beter van de grond komt door een luchtigere benadering. Je leert de elementen zelf te gebruiken in je eigen communicatie. Na het theoretische gedeelte, waarin de methodiek uiteen wordt gelegd, wordt er wordt praktisch gewerkt, waarbij je zelf gaat werken in improvisaties. Doordat je leert te werken met alle elementen en tevens leert om te schakelen tússen de elementen, zal je in staat worden om in elke situatie vanuit eigenheid en kracht te kunnen handelen.  Daarnaast zal je zelfvertrouwen groeien en zal je meer contact en interactie genereren zodat jij je altijd zal weten te redden.Zakelijk, maar ook persoonlijk kom je vaak in situaties terecht waarbij je vastloopt, niet weet hoe te reageren of te handelen. Achteraf, wanneer je zo’n moment evalueert, weet je dan heel goed wat je anders had willen doen. Kennis van improvisatietechnieken stelt je in staat om je uit dergelijke situaties te redden. Of dat nou een ingewikkeld sales-gesprek is, een functioneringsgesprek, een hevige discussie met je partner of een verassende conversatie met je zoon of dochter.