Vincent de Lusenet | Biografie & CV
Vincent de Lusenet is zanger, acteur en trainer.
acteur, musical, bekend, zanger, nederland, joop van den ende, musicals, trainer, training, creative, dreamcatchers, ondernemer, amsterdam, hugo, loomeyer, hugo loomeyer, honk!, frank sanders, academie, academy, stage entertainment, fame, goodman king, footloose, full monty, younique, span, crank
15255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Biografie & CV

ALS KIND

Vincent komt uit een warm gezin met een oudere broer, een tweelingbroer en een jongere zus. zijn moeder is van Indische komaf. Zijn achternaam verraadt dat Vincent, generaties geleden, een ver verleden heeft in Frankrijk. Hij is geboren in Breda, maar verhuisde al snel verhuisde naar Zoetermeer.
Het grootste gedeelte van zijn jeugd heeft Vincent echter doorgebracht in de Betuwe. Vanaf zijn 17e jaar heeft Vincent op verschillende plekken gewoond en gestudeerd, in binnen en buitenland. Uiteindelijk vond hij een ‘thuis’ in Amsterdam, ziet deze stad als het creatieve hart van Nederland, en woont en werkt er al bijna 15 jaar, met veel plezier.

OPLEIDINGEN

Vincent heeft de HBO-opleiding Hospitality Management afgerond in Deventer, en liep voor deze opleiding stages in o.a. Nieuw Zeeland en studeerde af bij KPMG in 2001.

Na deze opleiding besloot hij zijn geluk te beproeven aan de Frank Sanders’ Akademie waarvan hij in 2005  afstudeerde en sindsdien fulltime aan het werk is geslagen als creatief ondernemer.

Na diverse trainingen en coachingstrajecten richtte Vincent in 2014 zijn eigen trainingsbureau Creative Dreamcatchers op.

Vincent volgt vanaf januari 2017 een opleiding tot Vocal Coach Bij Vocal Center waarin hij leert werken met de Vocal Essence techniek/methodiek.

Vincent is te zien in diverse commercials van o.a. Essent, Neckermann, Mercedes Benz, Sanidirect, Liga Daybreak, Remeha,  Intell, Vitamine Kamerplant, Plus, AH, TomTom PostNL, KPN en ABN AMRO.
Hij is als acteur te zien in de Thieme Meulenhoff serie Taalverhaal.nu en in een promotiefilm van Yes We Connect, en speelde gastrollen in tv-series zoals Moordvrouw en Fashion Planet en Bananasplit.
Verder maakte Vincent zijn opwachting in grote televisieprogramma’s zoals; Musical Award Gala, Nationale Uitmarkt, Lijn4, Koffietijd, en stond hij model voor de Gaykrant,  Plus Supermarkten, Efficiënt @ Work.